IQ-test is nog steeds een kijkercijferhit

De Nationale IQ-test van BNN is na al die jaren nog steeds een kijkcijferhit. Ruim 1,7 miljoen mensen zagen dat Prem Radhakishun de beste BN'er was.

Maar de grootste attractie was Kelly van der Veer die in 2005 nog lager scoorde dan chimpansee Sandy. Ze wilde revanche en dat kreeg ze (een beetje). Kelly scoorde 2 iq-punten meer dan toen en kwam uit op 79. Al waren sommige twitteraars nog steeds niet zo onder de indruk van dat getal.

Ook viel op dat Kelly recentelijk een bezoekje aan de plastisch chirurg heeft gebracht. Alles aan haar leek ineens groter.

Het uiterlijk van de kandidaten was sowieso een belangrijks gespreksonderwerp.

GTST

Ferri Somogyi maakte bij RTL Late Night bekend dat hij na 14 seizoenen weggaat uit Goede Tijden Slechte Tijden. De soap scoorde 2,2 miljoen kijkers en was daarmee na het Journaal het best bekeken programma van de avond. En dat zal vast na het vertrek van Rik de Jong niet anders zijn.

Utopia

Beat the Crowd herstelde zich licht na de slechte cijfers van vorige week. Naar de quiz met Winston Gerschtanowitz keken 749.000 mensen, Utopia bleef stabiel net onder het miljoen.

Reageren