Kijkcijfers: Alweer kijkcijferrecord voor Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt heeft voor de tweede achtereenvolgende week haar eigen kijkcijferrecord verbroken. Zondag keken 2,5 miljoen mensen naar de thuisbakkers.

Het vorige record van Heel Holland Bakt stond op 2,3 miljoen kijkers, dus het gaat heel hard met het MAX-programma. Deze week moest tuisbakker Maartje het veld ruimen maar daar was lang niet iedereen het mee eens.

Ook Claudia de Breij had het moeilijk met de exit van Maartje, maar zij vond troost in een uitspraak van jurylid Robèrt.

Hollands Beste Bloemstylist

Heel Holland Bakt verpletterde de concurrentie. RTL 4 scoorde met Ontvoerd en Zwarte Tulp nog niet half zoveel kijkers en Penoza kwam op NPO 1 tot de 1 miljoen. Hollands Best Bloemstylist begint dit seizoen eerder om concurrentie van Heel Holland Bakt te vermijden, maar dat zet tot nu toe geen zoden aan de dijk. De bloemstylisten van Kees Tol kwamen deze week niet verder dan 460.000 kijkers. En het gaat er ook nog eens heel anders aan toe bij de bloemisten.

Het is zelfs zo erg dat andere bloemisten niets te maken willen hebben met de deelnemers van Hollands Beste Bloemstylist.

Meer over:

Reageren