Witse blijft overeind op zwoele zomeravond

Nederland zomert volop en dat is goed te merken in de kijkcijfers. Alleen het NOS en RTL nieuws wisten meer dan een miljoen mensen binnen te houden. 

Dat maakt de 881.000 kijkers die de Belgische misdaadserie Witse wist te scoren bijzonder indrukwekkend. 

Het beste van Idols valt buiten de boot

Van dergelijke aantallen kan RTL 4 alleen maar dromen. Met uitzondering van het Half Acht Nieuws heeft niet één programma van de zender een plekje in de kijkcijfer top tien weten te veroveren.Pas op de twaalfde plek komt Het Beste Van Idols Worldwide met 625.000 kijkers. 

Van Rossem en Van den Brink

Andries Knevel is maandag weer terug in Knevel & Van den Brink, tot die tijd moest Tijs het voordat hij zelf op vakantie gaat nog één keer rooien met een gastpresentator. Amerikakenner Maarten van Rossem nam voor de tweede maal plaats op de stoel van Knevel en op Twitter zorgde dat voor heel wat reacties. "met maarten van rossum als presentator hebben knevel en v.d. brink geen gasten nodig. wie leert die man luisteren?" merkt @redeboer op.

@stansteeghs kon daarentegen weer erg lachen om Van Rossems opmerking dat hij een hele sterke genetische verwantschap met Koekiemonster voelt.

Reageren