3Doc: Gooische mannen

Van de vrouwen en de 'echte' meisjes weten we intussen het fijne, maar hoe zit het met de Gooische mannen? Zijn die net zo blasé en over het paard getild als de dames?

Met een knipoog naar de series van RTL 4 en RTL 5 portretteert Jessica Villerius een aantal heren uit het gewest in deze volgens de KRO 'onthullende documentaire vol humor'.

Het reservaat 't Gooi

Het gaat om niet onbemiddelde mannen die hun geld even gemakkelijk laten rollen als de Gooise r en veel waarde hechten aan hun status.

Hoe meer dure auto's, paarden en ex-vrouwen je hebt verzameld, des te hoger sta je in aanzien bij je soortgenoten in het 'reservaat'.

Prosecco
Jessica ging onder meer in Laren aan de prosecco met een van de hoofdpersonen en legde in Naarden haar oor te luister bij kapper Hugo. "Wil je nog wel vrouw worden van een Gooise man als je weet hoe die werkelijk in elkaar steekt?", vraagt ze zich af.

Jessica Villerius (28), eindredacteur van Goedemorgen Nederland, maakte eerder spraakmakende documentaires over anorexia, kindermoordenaar Marc Dutroux en voetballer Glenn Helder.

Reageren