Angel eyes: Jenny from the block

Slechts elf maanden waren Jennifer Lopez en kok Ojani Noa eind jaren negentig getrouwd. Toch weet Ojani zijn ex de laatste tijd het leven flink zuur te maken. Zo heeft hij een elf (!) uur durende erotische homevideo met Jennifer in de hoofdrol in zijn bezit.

Jennifer's grootste wens is dat Ojani wordt opgeslokt door een gat in het aardoppervlak.

Tot die tijd heeft ze haar advocaten op hem afgestuurd. Intussen lijkt het een eeuwigheid geleden dat Jennifer (40) tot de grootste sterren op aarde behoorde.

Verliefd
Ze acteerde met enige regelmaat, zoals in Angel Eyes, waarin ze een politieagente speelt die verliefd wordt op een vreemde man die haar het leven redt.

Latinodwergje
Ze zong elk jaar twee albums vol, bracht maandelijks een nieuwe parfum én een kledinglijn uit en wisselde net zo vaak van echtgenoot als van schoenen. Maar sinds ze haar jawoord aan het latinodwergje Marc Anthony gaf en hem een tweeling schonk is het stil geworden rond Jennifer.

Showbizzpad
Geluk laat de creatieve stromen niet vloeien. Toch is er goed nieuws voor de overgebleven Jennifer Lopez-fans. Ze heeft besloten weer wat voorzichtige schreden op het showbizzpad te
zetten.

Er zijn warempel een cd en een film in de maak. De cd met dansliedjes staat voor januari 2010 op het programma, de romantische comedy The Backup Plan voor aanstaande zomer.

Reageren