Bad Teacher: Stoute juf Cameron Diaz verleidt collega's

Cameron Diaz speelt in de komedie Bad Teacher een verleidelijke en losgeslagen lerares die haar collega (gespeeld door haar ex Justin Timberlake) probeert te veroveren.

Elizabeth (Cameron Diaz) is een grofgebekte, ongemanierde en op geld beluste lerares die haar werk vooral ziet als een manier om zich een nieuwe borstpartij te kunnen veroorloven. Interesse voor het lerarenvak heeft ze nooit gehad.

Bad Teacher

Wanneer haar rijke verloofde haar dumpt, richt Elizabeth haar pijlen op de knappe invalkracht Scott (Justin Timberlake), die ook goed in de slappe was zit. Zij is echter niet de enige die hem ziet zitten. Ook de nette maar schijnheilige Amy heeft een oogje op Scott. Elizabeth doet er alles aan om haar rivale af te troeven en Scott voor zich te winnen. Niets gaat haar te ver en zo zet ze de hele school op z’n kop.

Cameron Diaz en Justin Timberlake waren in het echte leven ook een setje tussen 2003 en 2006. Gelukkig bleven ze vrienden en was het tijdens de opnamen niet ongemakkelijk tussen de twee.

Spin-off

Bad Teacher kreeg een spin-off in de vorm van een tv-serie van dezelfde scriptschrijvers. Kristin Davis (Sex and the city) speelt een van de rollen, maar de serie bleek geen succes en werd snel weer van de buis gehaald. Een vervolg op de film stond ook in de planning, maar kwam er uiteindelijk nooit.

Meer over:

Reageren