BlootGewoon: houthakkers en kapsters gaan bloot

Uit de kleren voor een glamourkalender om een goed doel te steunen: wie durft? Houthakkers en kapsters overwinnen als eersten hun schroom in het nieuwe KRO-programma BlootGewoon. Ze vertellen naar welke organisatie hun hart uitgaat en waarom en laten zich na enig aandringen schaarsgekleed fotograferen.

<- Blootgewoon trok 1,1 miljoen kijkers

De houthakkers doen het voor de Stichting Leergeld die kansarme schoolkinderen een kans wil geven op een betere toekomst.

De kapsters hullen zich in evakostuum voor de Stichting Doe Een Wens die hartenwensen van ernstig zieke kinderen in vervulling laat gaan.

Jury
Een jury beslist welke tien foto’s geknipt zijn voor de kalender, de kijkers wijzen in de zesde aflevering de overige twee aan.

In Spanje en BelgiĆ« heeft de formule z’n bestaansrecht al bewezen. Anita Witzier presenteert de Nederlandse versie. Zij zal zelf alles aanhouden (behalve voor de promotionele foto die veel oproer veroorzaakte, hier bij dit artikel), maar stelt de liefhebber niettemin zes spannende en onthullende uitzendingen in het vooruitzicht: "Het is een hele stap om je bloot te geven voor de camera en het is heel hilarisch om te zien hoe iedereen uiteindelijk uit de kleren gaat. Daar blijf je echt wel wakker bij."

<- Eerste Blootgewoon trok 1,1 miljoen kijkers

Reageren