Bouwval gezocht

Geen betere test voor je relatie dan samen verbouwen. Jan en Betty (beiden 52) uit Schiedam gaan die uitdaging de komende maanden aan in Bouwval gezocht.

Ze hebben hun oog laten vallen op een monumentaal pand in de binnenstad van Schiedam dat dienst moet gaan doen als woon- én werkplek. Jan weet waar hij aan begint: "Ik heb al eens eerder in m’n eentje een huis verbouwd. Daar deed ik 14 jaar over en toen het klaar was wilde mijn vrouw scheiden."

Aanvullen
Dat pakt Jan nu anders aan. "Betty en ik gaan er samen voor. Zij is een échte regelaar en een opruimer. Ik ben meer een doener, dus we vullen elkaar goed aan."

Onverwacht
Jan: "De opnames zijn nog in volle gang, 1 juni moeten we helemaal klaar zijn. Maar of dat lukt? We kregen er onverwachts allemaal klussen bij. Het rieten dak bleek lek en ook de muren hadden een opknapbeurt nodig."

Camera's
"Van de camera's heb ik geen last. Sterker nog, als je zaken bij instanties wilt regelen, helpt het vaak als er een filmploeg bij is. Natuurlijk filmen ze ook alles wat misgaat. Maar dat is alleen maar leuk, toch?"

Reageren