The walking dead

Carol en Daryl op missie in The walking dead

Carol en Daryl verlaten de veiligheid van Alexandria voor een gevaarlijke missie op het terrein van de vijand. Ondertussen stuit Siddiq op een mysterie dat hem niet loslaat. De dokter zoekt koortsachtig naar een oplossing.

In het tiende bloederige seizoen heeft The walking dead nog maar een handjevol personages van het eerste uur over. Ook het lot van oudgedienden Carol (Melissa McBride) en Daryl (Norman Reedus) is onzeker. Aan het begin van dit seizoen speelden Carol en Daryl met de gedachte om Alexandria te verlaten en samen de wereld te verkennen.

New Mexico

Het leek ze wel wat om een nieuw bestaan in New Mexico op te bouwen. Van die plannen komt echter niets zolang de inwoners van Alexandria in conflict zijn met de moordlustige Whisperers. Carol heeft een appeltje te schillen met hun leider Alpha (Samantha Morton) die verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon. In deze aflevering gaan Carol en Daryl op missie in vijandelijk gebied. Dokter Siddiq probeert in Alexandria een mysterie op te lossen.

Meer over:

Reageren