Dalziel & Pascoe

Dalziel & Pascoe komen naar Amsterdam voor een conferentie! Ze hebben een toptijd en Dalziel weet zelfs te 'scoren' in het het Sodom en Gomorra van Europa.

Hij belandt in bed met zangeres Tracey. Wel vervelend dat ze de volgende dag dood is en Dalziel nu de grote verdachte is.

Bekende gezichten...
Pascoe zou willen dat hij Baantjer in de arm kon nemen, maar helaas. Dus begint hij zijn eigen onderzoek om te bewijzen dat de Nederlandse politie de verkeerde te pakken heeft. En wanneer Dalziel op borgtocht wordt vrijgelaten, vlucht hij om zelf ook achter de waarheid te komen.

Deze aflevering van Dalziel & Pascoe dateert al van mei 1995 en is ook al regelmatig op de buis geweest, maar het blijft leuk om te spotten waar in Amsterdam de scènes zijn opgenomen en welke Nederlandse acteurs er allemaal voorbij komen.

Als je goed oplet zie je de volgende gezichten voorbij komen: Johanna Ter Steege, Pierre Bokma, Ellen ten Damme, Joep Sertons en Michiel Huisman. Natuurlijk komt ook de onvermijdelijke Jeroen Krabbé om de hoek kijken.

Reageren