De Frogers: helemaal heppie. Een reünie op het ijs

Natuurlijk hoefden ze niet echt rond te komen van het minimumloon, maar René, Natasja en hun kinderen hebben absoluut niet in weelde geleefd deze zomerperiode. Vier weken lang leefden ze in een camper bij de stichting Heppie.

Daar zette de familie Froger zich in voor kinderen die eindelijk een onbezorgde week vakantie verdiend hadden.

Lach
in de afgelopen zeven weken was te zien hoe René en Natas ervoor
hebben gezorgd dat Edgar Davids een balletje kwam trappen en dat Jeroen van der Boom, Jamai en X-factor-finalisten Lisa en Rachel optraden tijdens de bonte avond. Maar bovenal toverden ze een lach op de gezichten van de kindertjes. En dáár deden de Frogers het allemaal voor.

Reünie
Deze laatste, reguliere aflevering van De Frogers: helemaal heppie is een reünie van alle kinderen die in het zomerkamp hebben gezeten (volgende week volgt een compilatie). De Frogers nodigen de kinderen uit bij Holiday on ice in Groningen.

Permanent
René zingt en Maxim, die vorig jaar de SBS 6-special Kinderen dansen op het ijs won, schaatst even mee. En hopelijk verkondigt de Sponsor Loterij, die dit najaar geld ophaalde voor de Stichting Heppie, dat er nu een permanent hotel gebouwd kan worden. Hoeven de Frogers de volgende keer ook niet meer in een camper te slapen.

Reageren