De keerzijde van een vrije opvoeding in Het Mooiste Meisje

Carlijn uit Eindhoven viel als kind al op door haar wens om Playboymodel te worden. Door haar vrije opvoeding was ze geliefd bij klasgenoten, maar die jeugd kende ook een keerzijde. Ze moest vroeg volwassen worden.
Na een paar weken afwezigheid is Het mooiste meisje van de klas weer terug. Deze keer met het opmerkelijke verhaal van Carlijn Carter (1981). Ze werd geboren in Eindhoven, bij een Nederlandse moeder en een Engelse vader. Ze riep op de basisschool al dat ze later Playboymodel wilde worden en als veertienjarige verdiende ze al haar geld als danseres in discotheken. Door haar vrije opvoeding was ze geliefd bij klasgenoten, die graag bij haar thuis kwamen hangen na schooltijd. Maar al die vrijheid had ook een keerzijde: haar ouders waren gescheiden toen ze vier was en haar vader - bij wie ze woonde - dronk soms te veel. Carlijn werd vroeg volwassen. Jaap Jongbloed zoekt het naaktmodel op om over haar jeugd te praten en is benieuwd hoe het nu met haar gaat.

De stoutste jongen

Het mooiste meisje van de klas werd voor het eerst uitgezonden in 2008. De hoofdpersonen zijn vaak (voormalige) modellen en zangeressen, maar soms ook bekende diplomaten of journalisten, zoals Petra Stienen. In 2016 kwam er een mannelijke variant: De stoutste jongen van de klas. Caroline Tensen presenteerde deze eenmalige reeks.

Meer over:

Reageren