De slechtste bedscène ooit

De Amerikaanse mediapersoonlijkheid Rosie O'Donnell speelt een gastrol in de serie over het leven van de plastische chirurgen Christian Troy en Sean McNamara.

Rosie speelt Dawn Budge, een loterijwinnares die een liposuctie wenst. Ook de borsten en navel van haar dochter moeten onder handen genomen worden.

Overstag
Chirurg Sean aarzelt over de operaties, maar als Dawn het driedubbele bedrag biedt, gaat collega Christian (foto) overstag. Hij kan het geld goed gebruiken, omdat hij wordt afgeperst. Bovendien ontdekt hij al snel dat er meer te halen valt bij Dawn en hij biedt allerlei diensten aan waarmee hij haar duizenden dollars afhandig maakt.

Slechtste seksscène
Wanneer Dawn haar man in bed aantreft met haar dochter, biedt ze Christian 420.000 dollar in ruil voor seks. Die scène deed veel stof opwaaien in Amerika. Lezers van het mannenblad Maxim riepen de klungelige vrijpartij zelfs uit tot de slechtste seksscène ooit.

Volgend seizoen
Dat kon de makers van Nip/tuck er echter niet van weerhouden om Rosie nog eens te laten terugkomen. In het volgende seizoen maakt ze nog drie keer haar opwachting.

Reageren