Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar

Het Schotse medium Derek Ogilvie kan meer dan praten met de doden. De geestenfluisteraar doet ook aan gedachtenlezen. 

Kinderfluisteraar
Na Baby’s wil is wet richt hij zich in zijn nieuwe programma Kinderfluisteraar op jonge kinderen met gedragsproblemen. Dit keer zet hij zijn telepathische gave in om ouders te laten zien hoe hun kind denkt en waarom het zich zo opvallend gedraagt.

Bewakingscamera's
Om de gezinnen extra goed te begeleiden, nodigt Derek ze voor een paar dagen uit op een vakantiepark. Daar heeft hij een-op-een-sessies met de kinderen en geeft hij de ouders opdrachten en tips om de problemen aan te pakken. Via bewakingscamera’s houdt de kinderfluisteraar in de gaten of ze die aanbevelingen wel opvolgen. „Ik wilde dit keer meer tijd doorbrengen met de gezinnen”, vertelt Ogilvie. „Op die manier kan ik problemen meteen aanpakken en ouders nog beter helpen.”

Connectie
De bekende Schot wil overigens alleen aan de slag met kinderen die hem echt toelaten tot hun brein. „Ik kan niet met iedereen communiceren. Bij baby’s is het makkelijker dan bij kinderen ouder dan 3 jaar, met wie ik nu werk. Voor de opnames heb ik alle kinderen eerst ontmoet om te zien of ik een connectie met ze kreeg. Als die er niet is, kan ik niet met ze werken.”

Reageren