Derek Ogilvie: The ghost whisperer

De afgelopen twee weken zijn de kijkers van The ghost whisperer al dan niet overtuigd dat het Schotse medium Derek Ogilvie kan communiceren met geesten van overledenen.

Denkt u dat iedereen dit kan leren, meneer Ogilvie? "Ik zal een voorbeeld geven. Ik ontmoette voetballer Giovanni van Bronckhorst, toen hij nog bij Glasgow Rangers speelde, tijdens een reading. Als ik tegen hem had gezegd: 'ik ben een slechte voetballer, maar kan ik twee weken bij je wonen om het te leren', dan weet ik zeker dat hij me beter zal leren voetballen, maar ik zal nooit zo goed worden als hij. Ik zou nooit het nationaal elftal halen."

Focus
"Dat is op mijn gebied ook zo. Ik doe dit al jaren en de ervaring die ik heb is enorm. Ik kan iemand laten zien wat hij moet doen, en diegene zal waarschijnlijk intuïtiever worden, maar als die persoon niet dezelfde focus heeft als ik, kom je nooit op mijn niveau. Je kan niet zeggen: 'zet me in een ruimte met twintig man en ik maak er allemaal mediums van'. Dat kan Van Bronckhorst ook niet op voetbalgebied."

Reageren