DNA-waarheid boven tafel in DNA Onbekend

Caroline Tensen helpt twee vrouwen in hun zoektocht naar de waarheid over hun afkomst. José uit Spakenburg hoort haar hele leven al gekke geruchten en de Amsterdamse Brigitte wil niets liever dan haar echte vader vinden.
Nu het voorjaar op z'n eind loopt, verschijnen ook de eerste herhalingen weer in de programmering. Zo is Caroline Tensen te zien met een aflevering van DNA onbekend die voor het eerst in 2016 op televisie was. In deze aflevering is Caroline in Spakenburg, waar José al haar hele leven woont. In het vissersdorpje gonst het al jaren van de geruchten over haar vader en José wil eindelijk duidelijkheid. Daarnaast staat Caroline ook Brigitte uit Amsterdam bij. Ze heeft nooit geweten wie haar vader is en hoopt dat het programma die vurige vraag voor haar kan beantwoorden. Caroline gaat de uitslag van het DNA-onderzoek persoonlijk brengen. Voor de één betekent de inhoud van de envelop bevestiging en berusting, bij de ander roept het juist meer vragen op.

Familie gezocht

Tussen 2009 en 2014 was DNA onbekend te zien bij de (KRO-)NCRV. Ondanks een kleine 1,5 miljoen kijkers viel toch de beslissing om te stoppen met het programma, waarna RTL 4 het format overnam. De show werd omgedoopt tot Familie gezocht met Nance Coolen als de nieuwe Caroline. Een echte hit werd het niet, na vier afleveringen verdween het programma van de buis. Caroline kreeg het weer onder haar hoede in 2015, toen ze overstapte naar Avrotros.

Meer over:

Reageren