Emily's reasons why not

De dertigjarige boekenredacteur Emily Sanders valt steeds op foute types, omdat ze niet luistert naar haar intuïtie. Daarom besluit ze een nieuwe regel in te stellen: als ze vijf redenen kan bedenken waarom een man níet bij haar past, moet hij het veld ruimen. Maar is dit wel realistisch?

Emily (Heather Graham, Boogie Nights en Austin Powers) heeft steun aan haar vriendin Reilly (Nadia Dajani) en gay-vriendje Josh (Khary Payton). Emily's valse ex-assistente Glitter Cho (Smith Cho) wrijft haar graag in dat ze zo’n zielig leven heeft.

De nieuwe Sex & the city?
Na een enorme reclamecampagne die miljoenen heeft gekost, is de comedy al na één (!) aflevering van de buis gehaald. In totaal zijn er slechts zeven episodes gemaakt van wat vooraf 'de opvolger van Sex and the city' werd genoemd.

Toegegeven, die eerste aflevering ook nogal traag, maar dat zegt wellicht niets over de rest van dit eerste en enige seizoen.
Vanavond komt Emily er achter dat haar vriend Reese, wiens zelfhulpboek ze heeft begeleid, er nog vijftien vriendinnen op na houdt.

De regels
Ze besluit vervolgens mannen alle kansen te geven, totdat ze haar vijf redenen heeft bedacht. Dan ontmoet ze een collega die attent, aardig en vol aandacht is. Maar er klopt toch iets niet…

Reageren