Finale Holland's next top model

Wat vonden de finalistes van HNTM en wie kan er winnen? 

Tamara (19):
„Ik had dit voor geen goud willen missen! Dankzij HNTM heb ik een concreet beeld van wat ik in de toekomst wil: internationaal model worden. En omdat ik zo veel passie voor het vak heb, kan ik zeker winnen.”

Elise (18):
„Leven in het modellenhuis was een sociaal experiment. Ik heb niet snel ergens spijt van, maar ik neem mijn commentaar op sommige meiden graag terug. Mijn grootste concurrente is Tamara; zij heeft echt alles mee. Maar ik zie er weer anders uit: ik ben getint, heb groene ogen en krullen.”

Michelle (20):
„Ik vond het moeilijk geen contact te hebben met het thuisfront. Je bent lang van huis en maakt zo veel geweldige dingen mee. Die kun je alleen niet met hen delen. Ook ik dacht dat Tamara de potentiële winnares zou zijn, maar we zijn allemaal gegroeid. Zo heb ik verschillende gezichten en ben ik nuchter gebleven.”

Riquelle (16):
„De Amsterdam Fashion Week was zo cool, net als Ms Jay Alexander uit America’s next top model. Naast Michelle ben ik de grootste kanshebber. Ik ben de jongste: ze kunnen nog alle kanten met me op én ik kan nog lang mee!”

Reageren