Frank en Rogier zijn terug in Paleis voor een Prikkie

Frank en Rogier uit Steenrijk, straatarm helpen mensen die het niet breed hebben door hun woning met minimaal budget om te toveren tot een paleis. Ze beginnen met een wit en strak interieur voor de familie Sanderman.
De extravagante levensgenieters Frank en Rogier maakten furore in Steenrijk, straatarm waar ze van huis - in hun geval een villa in Saint Tropez - ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Met het nieuwe Paleis voor een prikkie kwam SBS 6 tegemoet aan de roep van kijkers, die de twee vaker op televisie wilden zien. In deze show gaat het duo op dezelfde voet verder. Elke aflevering helpen ze mensen die het financieel niet breed hebben door hun woning met minimaal budget om te toveren tot een paleis. Frank en Rogier gaan in deze herhaling als eerste langs bij de familie Sanderman, die droomt van een wit en strak interieur. Het ontbreekt ze alleen aan middelen om die droom te laten uitkomen. Een mooie uitdaging voor het ondernemende stel.

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie komt volgens Frank en Rogier dicht in de buurt van wat ze gedaan hebben in Steenrijk, straatarm. "We gaan naar arme gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen en al helemaal geen geld hebben om hun huis gezellig te maken. We sturen het gezin naar een vakantiepark en wij verblijven een week in hun huis. Daar proberen wij in één week tijd voor 250 euro hun huis te veranderen. Dat is een hele uitdaging met zo’n budget. Gelukkig hebben we twee fantastische klusjesmannen mee die ons helpen met muren schilderen en klussen. We winkelen in kringloopwinkels en op Marktplaats om de kosten zo laag mogelijk te houden", vertelden ze aan de Gaykrant.

Meer over:

Reageren