Friends

Courteney Cox is de enige Friends-ster die nog met regelmaat buiten de vriendengroep om op tv te zien is. Haar rol in Cougar Town is behoorlijk vast, maar bij de andere oud-Friends wil de carrière maar niet loskomen.

Natuurlijk heeft Jennifer Aniston (Rachel Green) in enkele leuke films gespeeld, maar Picture Perfect, Along Came Polly en Bruce Almighty zijn niet het soort films waar topactrices over dromen.

Giraffe
David Schwimmer (Ross Geller) hoefde in de laatste bioscoopfilm waar hij deel van uitmaakte niet eens in de make-up: hij sprak de stem in van de giraffe Melman in Madagascar: Escape To Africa.

Om over Matt LeBlanc nog maar te zwijgen. Tijdens zijn Friends-tijd speelde hij in twee Charlie's Angels-delen en 2004 had hij nog een gastrol als zichzelf in 13 Going On 30, maar daarna was het zoeken naar een rol. Die vond hij niet, LeBlanc stort zich nu op het produceren van films.

Midlifecrisis
Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) heeft nog enkele rollen gespeeld in weinig tot de verbeelding sprekende films als P.S. I Love You, Hotel For Dogs en Brandslam. Eigenlijk is de enige Friends-acteur die naast Courteney Cox nog wat uitzicht heeft op een grote comeback Matthew Perry, die in de serie de rol van Chandler Bing op zich nam.

Perry speelt de hoofdrol in Mr. Sunshine, een serie die hij zelf bedacht heeft. In de serie is hij een manager van een sportstadion die lijdt aan een flinke midlifecrisis. Misschien is het een idee voor de rest van de Friends-crew om ook zelf een tv-show te bedenken. Vandaag kunnen we in ieder geval nog kijken naar het zestal tijdens hun goede oude Friends-tijd.

Reageren