Hannah Montana - Mega Mindy

Mega Mindy verovert het hele weekend met tien afleveringen en een special bij de Tros (15:00 Ned 3). Hannah Montana laat zich een paar uur lang zien op Jetix en Net 5. Oordeel zelf wie het coolste dubbelleven leidt.

Alter ego: Hannah Montana
Echte naam: Miley Stewart
Vertolkt door: Miley Cyrus
Nationaliteit: Amerikaanse
Dubbelleven: Miley Stewart is een normale scholier. 's Nachts zet ze een pruik op en gaat ze door het leven als de populaire popster Hannah Montana. Alleen haar beste vrienden en familie weten hiervan.
Doelgroep: Zes tot veertien jaar
Meer Hannah Montana: De doelgroep vreet de albums, videospellen, boeken en concerten van Hannah Montana. Vanavond is haar eerste film te zien, volgend jaar komt een nieuwe uit.

Alter ego: Mega Mindy
Echte naam: Mieke
Vertolkt door: Free Souffriau
Nationaliteit: Belgische
Dubbelleven: De verlegen Mieke werkt op een politiekantoor. Ze moet alle vuile klusjes opknappen omdat ze niet tegen durft te stribbelen. Maar als ze in haar opa's capsule stapt, verandert ze in de stoere Mega Mindy. Ze gebruikt haar superkrachten om onrecht te bestrijden.
Doelgroep: Vijf tot tien jaar
Meer Mega Mindy: Mindy bracht twee albums uit en in 2009 wordt de eerste bioscoopfilm verwacht. Ook de eerste Mindy-musical is een feit.

Reageren