Heftige tijden voor AZ

2 november 2009 15:10 | kijktips | Door Televizier

In de Champions League wacht AZ de op papier zwaarste wedstrijd in groep H, uit tegen Arsenal. Eén puntje zou al mooi zijn en trainer Ronald Koeman weet hoe hij dit moet behalen.

In 2003 wist hij met Ajax in de tweede groepsfase van het Europese miljoenenbal Arsenal in eigen huis op 1-1 te houden. We zijn benieuwd of Koeman met AZ weer kan stunten tegen het vreemdelingenlegioen van coach Arsène Wenger.

DSB
Twee weken geleden pakte het elftal één punt in de thuiswedstrijd. AZ speelde in shirts zonder het DSB-logo, en in de fans gaven Dirk Scheringa (die overigens niet aanwezig was) een staande ovatie.

Gelijkmaker
Gezien die onrust was het des te knapper dat AZ zo goed stand hield en de wedstrijd eindigde in 1-1. In de eerste helft kwam Arsenal op 1-0 voorsprong door een goal van Cesc Fabregas. Na rust wist David Mendes da Silva pas in de extra tijd de gelijkmaker te bewerkstelligen.