Het onbekende meisje van The Blacklist

Welk geheim houdt Red verborgen? En wat is de link met het onbekende meisje dat opeens verschijnt? Liz en het team proberen daar samen achter te komen, maar de familie van het meisje belemmert hun onderzoek.
De spanning in The blacklist stijgt nu het vijfde seizoen zijn einde nadert. Welk geheim houdt Red (James Spader) verborgen? En wat is de link met het onbekende meisje dat opeens verschijnt? Liz (Megan Boone) en het team proberen daar samen achter te komen in deze op twee na laatste aflevering van deze reeks. Al snel blijkt dat Liz’ onderzoek niet zo vlot verloopt als ze zou willen. Terwijl ze Reds geheim probeert te ontrafelen, duikt de familie van het meisje namelijk op. De familieleden blijken hun eigen mysteries te hebben en doen er alles aan om die te beschermen. Terwijl zij het onderzoek te belemmeren, loopt het leven van het meisje gevaar. De laatste aflevering van The blacklist is op 16 mei - vandaag dus - in de Verenigde Staten te zien.

Acteerprestaties

Megan Boone (1983) en James Spader (1960) spelen al samen in The blacklist sinds de eerste aflevering, die op 23 september 2013 in de Verenigde Staten te zien was. In de serie heeft hun band zich steeds verder ontwikkeld. In een Canadees televisie-interview vertelde Megan onlangs over de acteerprestaties van haar tegenspeler. “Als acteur is hij heel gedetailleerd. Als we een scène samen spelen, moet ik hem ook echt de ruimte geven om alles tot in detail uit te zoeken.” Zelf werkt de actrice meer op intuïtie. “We zijn dus heel tegenovergesteld en dat werkt heel goed op het scherm”, aldus Megan.

Meer over:

Reageren