Hoedje af voor de nieuwe Michaels

Sinds The King of Pop niet meer leeft, is hij populairder dan ooit. Omroepen staan in de rij om een graantje mee te pikken van de Michael Jackson-gekte. Bij ons in Nederland komen zowel RTL 4 als SBS 6 met een grote amusementsshow rond de zanger.

De laatste gaat dit voorjaar met Move like Michael Jackson op zoek naar iemand die net zo goed kan dansen als de rasentertainer.

Zingen en dansen
In het nieuwe programma My name is Michael, dat vanavond start, zoekt RTL 4 naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die moet kunnen zingen én dansen zoals hij.

Breed publiek
Nicolette van Dam presenteert het programma met Clouseau-zanger Koen Wauters - het programma wordt gelijktijdig uitgezonden op het Belgische VTM.

"Ik heb de eerste auditiebeelden gezien en het wordt echt heel gaaf", vertelt Nicolette. "Juist omdat het voor zo'n breed publiek is, omdat er zowel kinderen meedoen als volwassenen."

Trots
De presentatrice is trots dat ze is gevraagd voor de show. "Het is natuurlijk heel gaaf dat ik dit mag doen. Ik ben er echt heel blij mee." Het programma moet uiteindelijk twee talenten opleveren die gaan optreden in een speciaal theaterconcert van Albert Verlindes productiebedrijf.

Reageren