Hotel Babylon: is Charlie nog steeds hoteldebotel?

Van de 26 afleveringen die tot nu toe in Nederland zijn uitgezonden van Hotel Babylon, was in 21 keer een rol weggelegd voor acteur Max Beesley (38). Zijn geliefde personage Charlie Edwards klom op van hoofdreceptionist tot hotelmanager. Totdat halverwege vorig seizoen het tij keerde en Charlie wegens tegenvallende winst moest aftaaien.

Vanavond brengt de liefde hem eenmalig terug naar het vijfsterrenhotel, want Charlie heeft een speciaal verzoek voor zijn voormalige vriendin en oud-collega Anna (Emma Pierson), die op het punt staat te bevallen van hun kind.

Voor Max – die de serie vorig jaar verliet om in Los Angeles een grote rol in een Hollywoodproductie te scoren - kwam de gastrol in Hotel Babylon als een geschenk uit de hemel. Want hij wacht nog steeds op zijn grote doorbraak in Amerika. Hij scoorde nog maar een keer een klus, in een bijrol. Maar wél een leuke. Naast niemand minder dan de Franse oud-topvoetballer Eric Cantona schittert de acteur in de Britse filmkomedie Looking for Eric (vanaf 17 september in de bioscoop).

Vanavond zwaait trouwens niet alleen Charlie af, ook Anna verlaat de serie.

Reageren