Jij vraagt, Paul draait

Paul de Leeuw verveelde zich een beetje bij Mooi! Weer De Leeuw. Hij vond de wensen niet meer spannend, was het decor zat... En dus ging hij deze zomer op zoek naar iets anders. Dat is Lieve Paul (en op zondag Lieve Paul PS) geworden, het programma waar mensen elke vraag kunnen stellen die ze maar willen. Behalve dan of Paul een wens wil laten uitkomen.

De presentator kwam op het idee voor Lieve Paul toen bezig was met zijn nieuwe hobby twitteren, waarmee je onder andere met je mobiele telefoon korte berichten op internet kunt plaatsen. Paul: "Ik bedacht ineens dat mensen dan live in de uitzending vragen kunnen stellen. Stel, Jan Smit is in de studio. Dan geef ik het startsein en kan iedereen twitteren. Dan zoek ik de leukste vragen uit."

Schoolplein
En de presentator doet ook op andere terreinen idee├źn op. "Ik stond op het schoolplein te praten met wat moeders die een discussie hadden over mannen die beloofden zich te laten steriliseren, maar het uiteindelijk niet deden. Waarom durven die mannen het niet aan? Het lijkt me leuk om een hele tribune met dat soort mannen in de studio te krijgen."

Adje
Behalve Paul komt ook Adje terug in dit nieuwe seizoen. Hij is op locatie in de rubriek: Waar zatje Adje? En nog iets om je op te verheugen: Paul gaat een Lieve Paul-marathon maken met Oud en nieuw. "We mogen doorgaan tot zolang we willen. Ik hoop dat we het schansspringen op nieuwjaarsochtend halen."

Reageren