Jort zwemt in het geld

De PC Hooftstraat en zijn excentrieke bezoekers kent Jort Kelder dankzij Bij ons in de PC inmiddels van haver tot gort. Maar het leven der rijken blijft de ex-hoofdredacteur van Quote boeien, zeker nu.

Voor het nieuwe KRO-programma Bij ons in de BV richt de presentator zich daarom op geld an sich.

Wat is het waard? Hoe kun je het verdienen? Wat doet het met mensen? In hoeverre geeft het mensen de kans zichzelf te ontplooien?

Crisis
In een tijd waarin niemand ontkomt aan de crisis en iedereen behoefte heeft aan meer informatie, neemt Kelder de kijker mee in de wereld van het grote geld.

Kantoorknuppels
Elke week ontvangt hij uiteenlopende gasten. "Van inspirerende entrepreneurs tot malafide commissiejagers, van degelijke kantoorknuppels tot gehaaide roofkippen en alles wat daartussenin zit", aldus Jort zelf.

Pitches
Vast onderdeel van Bij ons in de BV zijn de wekelijkse pitches van kansrijke businessideeën à la het gesneuvelde KRO-programma Dragons' den en de zogenaamde 'Biznizkwiz', waarin zakentycoons het opnemen tegen meer of minder gefortuneerde BN'ers.

Oplichters
Verder ontrafelt het programma deals die niet deugen, worden oplichters en charlatans ontmaskerd en geeft het tips over het makkelijk en snel verdienen van geld.

Reageren