Kijk, zo werkt de WC

Dagelijks trek je zo'n vijf tot tien keer de wc door en je staat gemiddeld twee uur per week onder de douche. Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe dat doortrekken en spoelen eigenlijk in zijn werk gaat? In dit nieuwe programma leer je daar vanaf vanavond alles over.

Discovery belooft een boeiende, informatieve serie over de verborgen werking van alledaagse dingen. Denk bijvoorbeeld aan de vaste schijf van je computer, de microgolven van de magnetron en de wondere wereld van de televisie. Hoe werkt dat allemaal? Met behulp van 3D-computeranimatie worden bepaalde details die anders niet gefilmd kunnen worden tot leven gebracht.

Feitjes
In deze aflevering komen niet alleen het toilet en de douche voorbij, maar er is er ook aandacht voor de werking van de barbecue en de katalysator. Een serie met veel leuke weetjes en verrassende feitjes dus, waardoor je misschien ook anders gaat denken over wat je al lang dacht te weten. Als je na vanavond voor de zoveelste keer de wc doortrekt of morgenochtend onder de douche staat, denk je er vast nog eens aan terug.

Reageren