Kijktip: All You Need is Love Kerstspecial

'Niemand mag met Kerst alleen zijn.' Het is inmiddels een gevleugelde uitspraak geworden van presentator Robert ten Brink.

Ook dit jaar herenigt Dr. Love in de All You Need is Love kerstspecial stelletjes en families van heinde en verre om ze een fantastische Kerst te bezorgen. Al jaren pennen bezorgde moeders ontroerende brieven omdat ze met lede ogen moeten aanzien hoe hun dochter of zoon die exotische liefde zo mist.

Zakdoekjes

Het is ondertussen net zo'n traditioneel beeld in de huiskamer als een versierde kerstboom: Robert ten Brink die de dochter in kwestie in het holst van de nacht uit bed licht, terwijl ze in badjas en opperste staat van verwarring krijgt te horen dat ze direct haar koffer moet pakken. Een pakje zakdoekjes bij de hand is zoals gewoonlijk geen overbodige luxe.

Verscheurde gezinnen

All You Need is Love gaat niet alleen over verre liefdes, en maar ook over verscheurde gezinnen. Robert brengt gezinsleden die ver bij elkaar vandaan wonen weer samen, zodat ze de kerstdagen samen kunnen doorbrengen. Naast al die ontroerende verhalen is er gelukkig ook genoeg ruimte voor hilariteit.

Kijkcijfers

Het kan in het programma zomaar gebeuren dat een studiogast in het publiek bij wijze van verrassing opspringt om spontaan een serenade te brengen aan zijn of haar geliefde. De herenigingen en verrassingen zijn nog steeds goed voor uitstekende kijkcijfers: vorig jaar keken ruim 2,6 miljoen mensen naar de Kerstspecial.

 

Reageren