Kijktip | Beat De Mol

In Beat De Mol is Johnny's tegenstander iedere aflevering weer een andere bekende Nederlander. Maar de twee nemen het niet rechtstreeks tegen elkaar op.

De opdracht van Johnny en zijn BN'er rivaal is om 'gewone' mensen te vinden die het in de verrassende en verbazende studio-opdrachten tegen elkaar opnemen. Deelnemende BN'ers zijn onder anderen Wiston Gerschtanowitz, Natasja Froger, Gigi Ravelli en Hans Klok.

Konijnenpak
Zo moet Johnny zich in Oldenzaal in een konijnenpak hijsen en rennen voor zijn leven wanneer hij erachter probeert te komen welke paintballer het beste kan mikken. Degene die hem het vaakst raakt is de beste schutter en mag toetreden tot 'Team Johnny'.

De uiteindelijke strijd tussen de gevonden talenten wordt gestreden in de studio in Baarn. Alleen wordt ook dan pas duidelijk hoe de gevonden personen hun 'talent' moeten gebruiken en dat is vaak anders dan gedacht.

Alles voor de overwinning
Naast de gevonden talenten moeten Johnny en zijn tegenspeler zelf een opdracht vervullen en hebben ze de mogelijkheid om 1 keer hun eigen netwerk in te zetten om zo zeker mogelijk te zijn van de overwinning.

Reageren