Kijktip | De Avond Van De Grote Filmquiz 2010

Op hetgrotegeluk.nl staat een longlist met films waar mensen vrolijk van zijn geworden. Georgina Verbaan en Johnny de Mol zijn aanwezig in de studio en Matthijs van Nieuwkerk leidt het geheel.

Wat is de film die jou dit grote geluk heeft gebracht? Happy-Go-Lucky of Alles is Liefde, Dead Poets Society of Shrek, Some like it hot of Amelie, Laurel and Hardy of Jim Carrey?

Verkiezing
NTR, NRC Handelsblad, De Filmkrant en Cultura24 organiseren dit jaar de verkiezing van de film, waarin het publiek het grootste geluk heeft herkend. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens deze uitzending.

Op hetgrotegeluk.nl staat een longlist met films waar mensen vrolijk van zijn geworden. Films die men op deze lijst mist, kunnen worden toegevoegd. Iedereen kan meedoen met de uitverkiezing.

Naspelen
De deelnemende teams bestaan uit bekende Nederlandse acteurs en actrices zoals Georgina Verbaan en Johnny de Mol. Zij improviseren op aanwijzing van Matthijs van Nieuwkerk op klassieke filmscènes. Ook worden zij aan de hand van grote nieuwe Nederlandse en buitenlandse films getest op hun filmkennis.

Reageren