Kijktip | Donderdag | Flashback

Een van de pittigste onderdelen in het spelletje MAX Geheugentrainer is een kort filmpje waarover een aantal simpele vragen worden gesteld. Het blijkt enorm lastig details te onthouden als de kleur van iemands kleding of de vorm van een sieraad.

Dat belooft weinig goeds voor de kandidaten van de nieuwe BNN spelshow Flashback die zich afspeelt in het verre Zuid-Afrika. In deze volledig nieuwe, hectische en kleurrijke omgeving strijden vijf koppels dertien uur lang tegen elkaar.

Kleinste details

Niet alleen moeten ze een reeks lastige opdrachten uitvoeren, het is ook nog eens van essentieel belang dat ze alles om zich heen tot in de kleinste details in zich opnemen. Flashback wordt namelijk in het dertiende uur van de strijd beslist met een geheugentest, gepresenteerd door Patrick Lodiers.

Overhoring

Na een halve dag onafgebroken te hebben gestreden, worden de kandidaten overhoord. De kandidaat met het laagste aantal punten moet direct terug naar huis en laat zijn of haar partner alleen achter. Welk duo is het scherpst en kan zich ondanks de vermoeidheid en druk nog concentreren?

Wie is de Mol?

Flashback wordt uitgezonden op de dag & het tijdstip waarop Wie is de Mol? miljoenen kijkers trok. De vraag is of de 'opvolger' net zo'n kijkcijferhit wordt.

Reageren