Kijktip |KRO 85 jaar: Een blik op heden en verleden

85 jaar en de opkomst van televisie later, is de KRO een van de pilaren van de publieke omroep. Alle reden voor een feestje, zoals alleen de KRO dat kan. Dit weekend staat de omroep stil bij haar jubileum.

De festiviteiten beginnen vandaag om 11.50 uur met Een blik op heden en verleden. Bekende KRO-gezichten van toen en nu vertellen over hun band met de omroep.

Moderne klassiekers
Daarna is het vanaf 13.10 uur tijd voor de beste KRO-programma’s ooit in De top 10 van de KRO. In oktober konden kijkers online stemmen op hun vijf favoriete programma’s aller tijden. Dat leverde een lijst op met oude en moderne klassiekers. Het belooft een weerzien met Ook dat nog! en de onvergetelijke miniserie Dagboek van een herdershond.

Top 10
Maar ook ’t Schaep met de vijf pooten en Boer zoekt vrouw haalden de top tien. Wie benieuwd is naar de andere zes KRO-klassiekers moet er zeker even voor gaan zitten. Gelukkig is de top 10 bijna niet te missen. Hij wordt dit weekend diverse keren uitgezonden. En zaterdagnacht is tussen 0.05 en 8.15 uur zelfs een doorlopende herhaling te zien.

Meer over:

Reageren