Kijktip | Law & Order: Los Angeles

Na Law & Order: SVU, Law & Order: Criminal intent en Law & Order: UK is de nieuwste parel in de criminele kroon Law & order: Los Angeles (LoLa).

Skeet Ulrich en Cory Stoll spelen detectives Rex Winters en TJ Jaruszalski, een gedreven duo dat te maken krijgt met de ernstigste misdaden waar een metropool als Los Angeles mee te maken heeft. Zo onderzoeken ze vanavond een serie inbraken bij jonge Hollywood-sterren.

Maandagavond
Het lijkt een vrij routinematige reeks inbraken, maar Rex en TJ stuiten op een complot. Critici vonden dat Law & Order: LA goed in elkaar zit, maar wel erg veel lijktĀ  op haar Amerikaanse zusterseries. daar valt iets voor te zeggen, want het meest kenmerkende is dat de show in los Angeles is gesitueerd in plaats van in New York. Verder is het bekend terrein: de detectives zijn bijdehand en slim, de aanklagers vastberaden en elke crimineel is daardoor steevast de pineut. Uiteraard ontbreken ook de kenmerkende ‘chung-chung’-geluiden niet. Voorspelbaar of niet, LoLa viel in de smaak bij de kijkers en i nmiddels is het tweede seizoen al in volle gang. Misdaad loont dus… ook aan de westkust

Meer over:

Reageren