Kijktip | Modern Family

Sommige sterren zijn van kinds af aan in de watten gelegd en hebben nooit tegenslag gekend. Bij Sofía Vergara, de 38-jarige Colombiaanse die in Modern family de temperamentvolle Gloria Delgado-Pritchett speelt, ging het anders.

Na twee jaar huwelijk krijgt ze op haar twintigste een zoon van haar jeugdliefde. Als het huwelijk na drie jaar op de klippen loopt, besluit ze te gaan studeren.

Modellenwerk
Tijdens een strandwandeling wordt ze ontdekt door een fotograaf en daarna stromen de aanbiedingen voor modellenwerk binnen. Sofía stopt met haar studie en kiest voor de spotlights.

"Ik wilde tandarts worden, maar je weet nooit waar het leven je brengt. Ik ben blij met wat ik bereikt heb."

Vermoorde broer
Tot zover het sprookje. In 1998 wordt haar oudere broer ontvoerd en vermoord. "In Colombia is iedereen met geld een doelwit voor ontvoering", verklaart ze. Sofía verhuist naar Florida.

'Kleine drama's'
In 2002 wordt schildklierkanker bij haar geconstateerd. Zij geneest gelukkig, maar in 2009 overlijdt haar vader na een lang ziekbed. Toch staat de Colombiaanse schone, die het bed zou hebben gedeeld met Enrique Iglesias, nog altijd positief in het leven.

"Ik neem de kleine drama’s in het leven niet te serieus. Er zijn grotere dingen waar je je pas echt druk om kunt maken."

Kijk in deze aflevering trouwens uit naar een hilarische bijlrol van Edward Norton, die de ficctieve bassist speelt van jarentachtig-bandje Spandau Ballet.

Reageren