Kijktip | Start van The Good Wife

Alicia Florrick (Julianna Margulies) en haar baas Will Gardner (Josh Charles) draaiden het hele eerste seizoen van The good Wife om elkaar heen, totdat de advocate koos voor haar man Peter (Chris Noth).

Vorige week, in de laatste aflevering van het eerste seizoen, maakte Peter bekend dat hij zich weer kandidaat stelt voor de functie van openbaar aanklager, nadat de rechtszaak wegens corruptie tegen hem was geseponeerd.

Dus mag Alicia zich, als een goede echtgenote, weer achter haar vent opstellen als hij de pers te woord staat. Daar heeft ze helemaal geen zin in.

Verleiden
Alsof Will dat ruikt, probeert hij haar vanavond weer voor zich te winnen in de eerste aflevering van seizoen 2. "Deze twee mensen hebben een heel diepe band, maar ook een zeer slechte timing”, verklaart acteur Josh Charles de situatie.

"In dit tweede seizoen zullen we dieper ingaan op hun relatie. Hoe, dat verklap ik niet. Ik kan alleen wel vertellen dat er nog een andere, nieuwe liefde in Wills leven komt e´n dat iedereen nogal ondersteboven is van de nieuwe partner van het advocatenkantoor.”

Kortom, het wordt bepaald niet saai in dit nieuwe seizoen van The good wife.

Reageren