Kijktip | Ushi & Loesie

In De Wereld Draait Door schoof ze aan als de ietwat aparte Nick & Simon fan Loes. Even later kwam de aap uit de mouw: die gekke vrouw uit de Jordaan was toch echt Wendy van Dijk.

Loesie is haar nieuwste alter ego, die Ushi bijstaat in het bedonderden van de sterren.

Fan van oranje
Waar de Japanse verslaggeefster de buitenlandse sterren voor haar rekening neemt, stort Loesie zich op de vertolkers van het Nederlandse lied. Ze doet zich voor als groot fan van zangers als Marco Borsato, Sieneke, Thomas Berge, Gordon en Frans Duijts en wordt zogenaamd door TV Oranje uitverkoren om haar idool te ontmoeten wanneer Chiel Montagne hem of haar een prijs uitreikt.

De zangers weten niet wat hun overkomt wanneer ze Loes ontmoeten. Wie is dat maffe mens? Als ze aan het eind van de ontmoeting haar ware identiteit prijsgeeft, staan de sterren weer perplex.

Ushi doet het nog goed
Ook Ushi heeft niets aan kracht ingeboet. De Japanse reporter slaagt er nog steeds in de grote sterren voor het lapje te houden. Dit seizoen heeft ze het gemunt op onder anderen Janice Dickinson, Dan Karaty, Sheree Wilson, Hulk Hogan en Shannen Doherty. Die laatste ontmoeting had volgens Wendy de nodige voeten in de aarde. "Shannen wilde niet met me op de foto. Ik heb haar echt moeten stalken."

Reageren