Kijktip | What Happens in Vegas

Wakker worden en erachter komen dat je vannacht getrouwd bent met een wildvreemde, het overkomt Joy (Cameron) en Jack (Ashton).

Maar bij een onverwacht huwelijk blijft het niet, Jack gooit het laatste muntje van Joy in een gokautomaat en wint een grote smak met geld. Nu is de vraag, van wie is het geld?

Wie wordt rijk?
'What happens in Vegas, stays in Vegas.' Dat weet iedereen. Maar
soms loopt het net even anders. Na een wilde nacht met veel
alcohol ontdekken de twee dat ze getrouwd zijn. Ze besluiten het
huwelijk meteen te laten ontbinden. Niets aan de hand, zo geregeld in Vegas. Maar dan gooit Jack het laatste muntje van Joy in een gokautomaat en wint hij een enorme smak geld.

Van wie is het? Van Joy, die het muntje leverde, of van Jack, die de automaat bediende? De rechter velt een oordeel dat je alleen in films tegenkomt: ze krijgen het geld pas als ze zes maanden getrouwd blijven.

Uiteraard groeit het kibbelende koppel langzaam maar zeker naar elkaar toe. Kutcher en Diaz werden genomineerd voor een Razzie Award voor slechtste filmpaar en Cameron kreeg daarbovenop een nominatie voor slechtste actrice. Ondanks de slechte kritieken is What Happens in Vegas een heel vermakelijke, zij het wat voorspelbare comedy. Ideaal voor een grauwe herfstavond.

Reageren