Kijktip | Woensdag | Máxima's Wereld

Niets blijft onbesproken, belooft SBS 6. Maar zal Evert Santegoeds in Máxima's wereld echt de onderste steen boven halen? Natuurlijk niet, de gossipkoning houdt het gezellig.

Want: "We maken het programma voor Oranje-fans." En dus zal hij met geen woord reppen over het omstreden verleden van Máxima's vader of de aanrijding bij Huis ten Bosch.

Glamour

Het accent ligt op de glamourkant van haar bestaan. De zevendelige royaltyserie gaat van start op een historische dag: tien jaar geleden, op 10 maart 2001, maakten koningin Beatrix en prins Claus de verloving bekend van hun zoon Willem-Alexander met Máxima Zorreguieta. Op 2 februari 2002 trouwde het paar in Amsterdam, waarbij de bruid tijdens de tango van Carel Kraayenhof een traantje plengde.

Koningskinderen

Sindsdien is ze het populairste lid van ons koningshuis. Máxima bekleedt diverse maatschappelijke functies en heeft drie koningskinderen gebaard: Amalia, Alexia en Ariane. Op 17 mei viert Máxima haar veertigste verjaardag.

koningin

Stilletjes hopen veel Nederlanders dat ze op deze dag promoveert tot koningin. Daar is maar één 'kleinigheidje' voor nodig: dat onze huidige vorstin bekendmaakt dat ze aftreedt en de kroon overdraagt aan haar zoon.

Reageren