Kijktip | Zaterdag | All Zorro Needs Is Love

Zaterdagavond (vanavond) is vanaf 20.30 uur de halve finale van Op zoek naar Zorro te zien op Nederland 1. De show staat geheel in het teken van de liefde. Toevalligerwijs gaat ondertussen op RTL 4 sinds lange tijd weer een nieuw seizoen van All You Need Is Love van start. 

Op Zoek Naar Zorro
In Op Zoek Naar Zorro laten Dennis, Roman, Tommie en Ruud het vrouwenhart sneller kloppen en zingen een prachtig liefdesduet met Pearl Jozefzoon, Rosalie de Jong, Nurlaila Karim, Bettina Holwerda.

Dat doen de heren niet voor niks: deze avond wordt bekend welke drie heren het in de finale op 19 februari tegen elkaar op zullen nemen.

Zangeres Berget Lewis is deze week het gastpanellid. Zij zal voorzitter Erwin van Lambaart, Pia Douwes en Willem Nijholt deze week helpen met haar ongezouten mening. Verder opent zij ook de show samen met de Zorro’s met het nummer ’When love takes over’.

All You Need Is Love
Tegelijkertijd start zaterdag, óók om 20.30 uur, een nieuw seizoen van het lang van de buis verdwenen geweest zijnde All You Need Is Love, het liefdesprogramma van Robert ten Brink op RTL 4. En ook in dit nieuwe seizoen gaat Robert gewoon weer doen waar hij goed in is: op liefdespad.

De presentator repareert gebroken harten, opereert hij als ware matchmaker en laat de liefde op grootse wijze spreken. De welbekende en geheel nieuwe AYNIL-caravan rijdt weer door het land om mensen op te pikken.

Nieuw in deze show is het groots opgezette vrijgezellenproject, waarbij zeven mannen en zeven vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar de ware, samen een huis in Amsterdam betrekken. De kijker kijkt ondertussen mee naar hun avonturen. 

Op zoek naar Zorro wordt zaterdag 12 februari live uitgezonden om 20.25 uur, de resultshow om 21.55 uur.
All You Need Is Loce wordt zaterdag 12 februari tussen 20.30 uur en 21.45 uur uitgezonden bij RTL 4. 

Meer over:

Reageren