Kijktip | Zondag | Vakantieliefdes

In het nieuwe Net 5-programma Vakantieliefdes zie twee Nederlandse vrouwen wekelijks de schatjes terug op wie ze in den vreemde stapelverliefd zijn geworden. Een van hen ontvangt haar geliefde thuis, de ander reist af naar haar oude vakantiebestemming.

Slaat de vonk weer over? Of is het heilige vuur gedoofd? Iedere week staat een land centraal, waar de vrouwen verliefd zijn geworden op een lokale schoonheid. Deze week is Argentiniƫ de plaats van handeling.

Barman

In het Zuid-Amerikaanse land viel Cindy tijdens haar vakantie als een blok voor de Argentijnse barman Adrian. De twee brachten veel tijd met elkaar door en het afscheid kwam natuurlijk veel te vroeg. Cindy heeft haar barman nooit uit haar hoofd kunnen zetten; daarom zoekt ze hem voor Vakantieliefdes nog een keer op.

Stapelverliefd

Ook Charlotte werd stapelverliefd op een Argentijn. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de Nederlandse en Nico, maar ze konden weinig met hun passie, omdat Charlotte thuis nog een vriend had. Ze was echter zo zeker van haar Nico dat ze de relatie verbrak met haar vriend, die thuis zat te wachten. Charlotte en Nico brachten nog enkele weken samen door, totdat ook zij weer terug moest. Wat is er van hun liefde over wanneer hij haar opzoekt in Nederland?

Reageren