Laatste aflevering Penoza seizoen I

Na de dood van Marleen is de familie in rouw gedompeld. Irwan krijgt verlof uit de bajes en zweert wraak. Johan houdt Carmen verantwoordelijk voor de dood van Marleen en wil de hele familie weghouden op de begrafenis.

Natalie probeert hem op andere gedachten te brengen. Carmen krijgt eindelijk aanwijzingen wie er achter de moord op haar man zit en, als alle puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen, neemt ze een rigoureus besluit.

Het slot
Aan al het goede komt een eind, ook aan de dramaserie Penoza. In de laatste aflevering breekt voor Carmen (Monic Hendrickx) het uur van de waarheid aan. De familie is in rouw gedompeld na de dood van Marleen.

Johan geeft Carmen de schuld van haar dood en wil de hele familie weghouden van de begrafenis. Carmens dochter Natalie probeert hem op andere gedachten brengen. Irwan (Fedja van HuĂȘt) krijgt verlof uit de gevangenis en zint op wraak. Als Carmen aanwijzingen krijgt over de moord op haar man en alle puzzelstukjes eindelijk op hun plaats vallen, neemt ze een rigoureus besluit. Of Penoza een vervolg zal krijgen, is nog niet bekend.

Maar volgende week start op dit tijdstip alweer een nieuwe goede serie: Bellicher: De macht van meneer Miller, met Daan Schuurmans en Theo Maassen in de hoofdrollen.

Reageren