Laatste 'Two and a half men' met Charlie Sheen

Nog maar een paar maanden geleden leek Charlie Sheen ten dode opgeschreven. 

Hersteld
Onder invloed van grote hoeveelheden drugs en drank kraamde hij de grootst mogelijke onzin uit in talkshows en viel hij van het ene schandaal in het andere. En hij werd na een knallende ruzie ontslagen bij zijn serie Two and a half men. De hele wereld wachtte op het moment dat Charlie het loodje zou leggen. Maar tegen alle verwachtingen in lijkt de acteur zich helemaal hersteld te hebben.

Excuses
Hij werkt inmiddels aan twee nieuwe speelfilms, is het met iedereen eens dat hij zich een tijdlang als een idioot heeft gedragen en liet weten dat hij zichzelf ook ontslagen zou hebben. Bij de uitreiking van de Emmy Awards bood Charlie aan al zijn oud-collega’s bij Two and a half men zijn excuses aan. „Uit de grond van mijn hart, wens ik jullie het allerbeste voor het komende seizoen. We hebben samen acht prachtige seizoenen gekend en ik ben er zeker van dat jullie verder prachtige televisie zullen blijven maken.”

Ashton Kutcher
Vanavond wordt de allerlaatste aflevering met Charlie Sheen uitgezonden. De serie gaat door met acteur Ashton Kutcher, terwijl Charlies personage verongelukt in een metrostation in Parijs. Hij zal gemist worden.

Reageren