Leergierig? Begin eens met een taart

In 1986 startte Teleac met een cursus die ongekend populair werd. Elke week stemden een miljoen Nederlanders af op de Chinese taalcursus Ni hao (Chinees voor 'hallo') om de Chinese taal meester te worden.

In de jaren die volgden, bracht Teleac diverse cursussen en trainingen. En nu is daar, als kers op de taart, de cursus Taart versieren.

Baksels
Taartenbakster Petra Achttien legt uit hoe je vier verschillende baksels kunt maken uit één basistaart van biscuitdeeg. Een taak waar Petra zich ongetwijfeld met veel kennis van zaken van zal kwijten.

Taartenwinkel
Zij maakt in haar taartenwinkel in Utrecht al jaren de prachtigste exemplaren. Een voorbeeldje van het soort taart dat Petra aanbiedt: een bruidstaart van luchtige drielaagse cake met twee lagen vulling van confituur, slagroom en frambozen, bekleed met marsepein of rolfondant.

Snelcursussen
Er staat de deelnemers dus wat te wachten de komende vier weken. En Teleac biedt de komende tijd nog meer interessante snelcursussen. De andere zijn: Digitale fotografie, Stamboom onderzoek, Schilderen met acryl en Meubels opknappen.

Reageren