Memories Tour d'amour

Het programma Memories Tour d’amour is volgens presentatrice Anita Witzier (foto)een spiegel van het echte leven: soms zit het mee, soms zit het tegen. 

Athene
Zo krijgt Judith in het begin van de uitzending te horen dat haar vroegere Griekse geliefde, Dimitris, met een vage smoes heeft afgezegd. Judith is samen met drie andere dames naar het zonnige Athene afgereisd om herenigd te worden met hun uit het oog ver loren Griekse vakantieliefdes. Volgens Anita onderschatten de deelneemsters de impact van het programma: „Ze denken dat het allemaal lekker relaxt is: een vakantiehuis met zwembad, mooie omgeving, zomers weer, verrukkelijk eten, wijntje erbij. Maar je wordt toch met jezelf geconfronteerd.”

Lullig briefje
Voor Judith eindigt haar ontmoeting met het verleden niet in de villa. Ze besluit op eigen houtje naar Rhodos te vertrekken, waar Dimitris zijn advocatenpraktijk heeft. Of ze uiteindelijk toch oog in oog komt te staan met de man die haar dertig jaar geleden dumpte via een lullig briefje, is vanavond te zien in...

Reageren