Nina's labiele burn-out in GTST

Laura is er als de kippen bij om in te haken bij een nieuwe modetrend. Nina gaat volledig door het lint als haar labiliteit wordt bestempeld als een simpele burn-out. Amir krijgt te maken met een lastig dilemma.
Het zit Nina (Marly van der Velden) niet bepaald mee sinds ze terug is uit Hongkong. Zo reed ze in haar eerste week al over assistente Loes (Beaudil Elzenga) heen en sindsdien stapelen de problemen zich op. De stijlvolle Sanders telg heeft niet door dat haar sores worden veroorzaakt door Loes die veel minder onschuldig en behulpzaam is dan ze lijkt. Loes doet er op subtiele wijze alles aan om Nina en Bing uit elkaar te drijven zodat ze zelf met de charmante zakenman aan de haal kan gaan. Als het nodig is gaat Loes over lijken, zo is ze al enige tijd bezig om Nina langzaam te verzwakken met de versuffende pijnstiller diazepam. Nina weet niet wat ze mankeert en draait vanavond helemaal door als haar labiele gedrag wordt weggezet als een simpele burn-out.

Hetere vuren

Loes lacht in haar vuistje, maar trouwe GTST-kijkers weten dat Nina wel voor hetere vuren heeft gestaan. Zo werd ze als klein meisje al eens ontvoerd door soapdiva Martine Hafkamp en op haar eigen bruiloftsfeest werd ze bijna neergeschoten door Wiet, de jaloerse ex van haar bruidegom Noud. Ook haar halfzus Amy heeft een broertje dood aan Nina, ze sloot haar twee seizoenen geleden op in een brandende paardenstal. Ludo's prinses mag dan wel verwend zijn, als de nood aan de man is staat ze haar mannetje.

Meer over:

Reageren