Off centre

De Engelse vrouwenversierder Euan Pierce (Sean Maguire) en de Amerikaanse sukkel Mike Platt (Eddie Kaye Thomas) delen een chic appartement in New York. Euan verdient bakken met geld in de financiële wereld, terwijl de armlastige Mike zijn tijd vooral steekt in bizarre acties als het redden van de Chileense zeebaars.

De twee houden er opvallende vrienden op na. Zo is daar de Vietnamese restauranteigenaar Chau Presely (John Cho) die de raarste dingen doet om maar aan de vrouw te komen en Status Quo (Jason George), een gangsta rapper die met alle macht geheim wil houden dat hij eigenlijk een heel gevoelige jongen is.

Jason Biggs
Off centre is gemaakt door de mensen die de wereld verrijkten met de American Pie-trilogie en dat verklaart ook meteen waarom Jason Biggs in een van de afleveringen voorbijkomt.

Kijkcijfers
Off Centre bereikte die legendarische cultstatus echter niet. De kijkcijfers in Amerika waren nogal matig en de serie werd halverwege het tweede seizoen van het scherm gehaald. Nu maar zien of Nederland (in de herhaling) wel zin heeft in Off centre.

Reageren