P.S. I Love You

Gerard Butler staat voor veel vrouwen in het rijtje met Patrick Dempsey en George Clooney. De charismatische Schot wordt dit jaar 41 en lijkt pas te beginnen aan het beste deel van zijn carrière. Een jaar na het harde 300 maakte hij deze romantische film met tweevoudig Oscar-winnares Hilary Swank.

Butler doet het prima als de charmante, gevoelige en emotioneel sterke man die iedere vrouw wel wil hebben, voor Swank lijkt de rol wat licht.

Wanneer Gerry (Butler) sterft aan een ernstige ziekte, blijft zijn vrouw Holly (Swank) totaal leeg achter. Dan krijgt ze een brief van haar overleden man, waarin hij schrijft dat ze elke maand een nieuwe brief krijgt met een opdracht. Hij wil dat ze haar leven oppakt en er iets moois van maakt. Zo dirigeert hij Swank onder andere naar een karaokebar en naar Ierland.

Tranengarantie
P.S. I Love You is een feelgoodfilm, ook al speelt de dood een belangrijke rol. Het is een verhaal over de liefde en een clubje vriendinnen dat het leven neemt zoals het komt. Tranen gegarandeerd. Met leuke rollen van Lisa 'Phoebe' Kudrow en Gina Gershon.

Reageren