Perfect plaatje blijkt verkooppraatje in The Joneses

De familie Jones is altijd gekleed volgens de laatste modetrends, heeft de nieuwste gadgets en is mateloos populair in hun buurt. Wat de buren niet weten, is dat de gezinsleden wandelende reclamezuilen zijn.

De familie Jones lijkt in The Joneses de perfecte Amerikaanse familie. Moeder Kate (Demi Moore) is een prachtige vrouw die de mooiste en duurste designerkleding draagt. 

The Joneses

Vader Steve (David Duchovny) is een succesvol zakenman die alles lijkt te hebben: een mooi gezin, een enorm huis en de allerlaatste gadgets. Dochter Jenn (Amber Heard) en zoon Mick (Ben Hollingsworth) zijn de babe en bink van de school.

Als de familie haar intrek neemt in een riante villa in een zonnige buitenwijk, zijn alle buren dan ook danig onder de indruk. Iedereen wil dragen wat de Jones’ dragen, hebben wat zij hebben.

En dat is ook precies de bedoeling. Wat de buren niet weten is dat Kate, Steve, Jenn en Mick wandelende reclamezuilen zijn. Ze zijn geen familie, maar een groep verkopers.

In het geheim werken alle gezinsleden voor een bedrijf dat dure spullen wil slijten aan welgestelde mensen.

Gevoelens

Het gelukkige gezin spelen wordt echter steeds lastiger voor The Joneses. Steve vindt het moeilijk om 24/7 verkoper te zijn en wil soms ook gewoon gezelligheid met zijn ‘familie’ – ook wanneer er geen buitenstaanders meekijken.

Als de gevoelens en verlangens van de verkopers een grotere rol gaan spelen, worden de eerste barsten in het perfecte plaatje zichtbaar.

Meer over:

Reageren