Profiel: goudhaantje Evers

Zelfs in de herhaling blijft het interessant hoe vrienden en familie de populaire dj Edwin Evers omschrijven. Want deze aflevering van Profiel dateert al van 2007 en er is in de tussenliggende tijd wel het een en ander veranderd in Edwins leven.

Zo won hij onlangs voor de tweede keer de Gouden RadioRing (het radio-equivalent van de Gouden Televizier-Ring) en is hij niet langer gelukkig met zijn toenmalige vriendin Maaike.

Maar met name de uitspraken van Edwins broers zijn de moeite van het bekijken waard. We zijn benieuwd hoe Edwin de uitzending zelf heeft ervaren.

Wat vind je ervan, zo'n Profiel over jezelf?

"Ik vind het wel grappig dat ze een uitzending aan me wilden wijden. De insteek is hoe je iets kunt bereiken met je passie. Ze vroegen me of ik daar wat voor voelde en vooral die invalshoek leek mij wel leuk."

Had je zelf ook wat in te brengen?

"Ja, het lijdend voorwerp komt zelf ook eens aan het woord. Ik vind het wel prettig dat ik zelf ook mijn licht over bepaalde zaken kan laten schijnen."

Was je bang voor het resultaat?

"Kijk, als je iedereen een uur spreekt, zit er altijd wel iets minder positiefs tussen. Maar ik heb A gezegd en dan moet ik ook B zeggen. Dan moet ik achteraf niet gaan lopen mekkeren als het niet bevalt."

"Ze hebben me vooraf verteld dat ze me niet door midden gaan zagen, maar dat het ook niet allemaal hosanna is. Ik denk dat het wel op een goeie manier is gebeurd."

Reageren